Öl på tapp

Påkopplat i kranarna !

 Vi har 6 tappar i baren och erbjuder fasta och återkommande favoriter men välkomnar variation och och anpassar efter säsong -allt för att attrahera alla våra olika preferenser och smaker! 

Duvel Single Fermented- Belgisk ljus ale 6.8 %
Duvel Single är en extra frisk variant av den traditionella Duvel och har blivit ett mycket omtyckt sällskapsöl tack vare sin krispiga karaktär och typiska Duvelsmak. Till skillnad från vanliga Duvel har den en tredje humlesort, Citra. Humlearomatisk och blommig doft. Mjuk och ljust maltig smak med inslag av jordiga ädelhumletoner, citrus, mynta och gräs. Robusta och kvardröjande humletoner.

Bernard Bohemian – Tjeckiskt Lager 4.5 %
En ljus, gyllengul lager i böhmisk pilsnerstil för alla årstider. Ölet är opastöriserat och håller hög stamvörtstyrka, bryggt med pilsnermalt och aromatisk humle. Doften är stor och balanserad med tydlig maltighet och fin humlearom. Smaken är medelfyllig, frisk och aromatisk med lång eftersmak och mild humlebeska.

Sigtuna Hazy Daze – Svensk IPA 6.2 % 
Sigtuna Hazy Daze är fullastad med humle som ger toner av färsk grape, citrus, mango och hintar av tallbarr. Den är bryggd med havre och vetemalt för en rund munkänsla med balanserande beska för ett torrt avslut. Är med sin mjukhet och friskhet perfekt som sällskapsöl. Passar också utmärkt till mat, gärna fisk- och skaldjursrätter.

S:T Eriks Lager – Sverige 5.1 %
S:t Eriks Lager har elegant örtighet typisk för Tettnang Mittelfrüh samt lätt doft av ljust bröd från malten. Smaken domineras av malt och ljust bröd, och humlen kommer fram lätt i avslutningen. Rund och len munkänsla, lång eftersmak där den lätta beskan balanserar det hela till en läskande upplevelse.

Bronx American Pale Ale, Bronx Brewery  USA 6.3 %
Mörkt bärnstensfärgad APA bryggd med fyra sorters malt och generösa mängder cascade- och centennialhumle, och en unik jäststam. En extremt välbalanserad APA med stor, fruktig, citrusig och blommig doft. Aromerna kompletteras i den fylliga smaken av en medelstor beska och maltiga toner av bröd, biskvier, nötter och karamellig sötma.

Lagunitas IPA – Amerikanskt 6.3 %
Med sin eleganta maltighet och bitiga humlebeska är Lagunitas IPA både ett härligt sällskapsöl och mumma för kräsna och humleälskande konsumenter. Aromatisk doft med inslag av grapefrukt, granbarr, karamellmalt och kryddor. Humledominant smak med toner av granbarr och citrus till bakomliggande maltighet med viss karamellsötma. Balanserad och torr eftersmak med markerad humlebeska.