Öl på tapp

Påkopplat i kranarna !

 Vi har 6 tappar i baren och erbjuder fasta och återkommande favoriter men välkomnar variation och och anpassar efter säsong -allt för att attrahera alla våra olika preferenser och smaker! 

Westmalle Dubbel – Belgisk trappistöl 7 %
Westmalle Dubbel erbjuds nu i begränsad upplaga på fat i endast ca 300 utvalda restauranger och pubar runt om i världen! Det är ett extremt välbalanserat kvalitetsöl med både en mild munkänsla och lång, torr eftersmak. Det krämiga skummet har doft av Westmalles typiska maltkaraktär och lämnar ett vackert mönster i glaset. Smaken är fyllig och komplex, kryddig och fruktig, med en frisk och besk avslutning.

Budejovický Budvar B- Original – Tjeckiskt Lager 5.%
Fräsch, maltig doft med inslag av ädla humlearomer som för tankarna till nyslaget gräs och svartavinbärsblad. Ren pilsnermaltsmak med brödig ton, balanserad med frisk och blommig humlebeska. Avslutande lång och aromatisk efterbeska.

Sigtuna Hazy Daze – Svensk IPA 6.2 % 
Sigtuna Hazy Daze är fullastad med humle som ger toner av färsk grape, citrus, mango och hintar av tallbarr. Den är bryggd med havre och vetemalt för en rund munkänsla med balanserande beska för ett torrt avslut. Är med sin mjukhet och friskhet perfekt som sällskapsöl. Passar också utmärkt till mat, gärna fisk- och skaldjursrätter.

Maredsous Blonde – Belgisk Ale 6 %
Maredsous 6 Blond är klosteröl när det är som trevligast.Friskt fruktig doft med ton av citrus och gräs. Maltig smak med angenäm beska och elegant fruktighet. Lång aromatisk eftersmak med tydlig beska.

Sweetwater 420 Extra Pale Ale  USA 5.7 %
Örtig, blommig och frisk pale ale, ljust bärnstensfärgad och lätt disig. Mjuk doft med lika stora inslag av malt- och vetetoner som av humlearomer av frukt och blommor. Medelstor beska och viss maltsötma som balanseras i en elegant och frisk finish.

Lagunitas IPA – Amerikanskt 6.3 %
Med sin eleganta maltighet och bitiga humlebeska är Lagunitas IPA både ett härligt sällskapsöl och mumma för kräsna och humleälskande konsumenter. Aromatisk doft med inslag av grapefrukt, granbarr, karamellmalt och kryddor. Humledominant smak med toner av granbarr och citrus till bakomliggande maltighet med viss karamellsötma. Balanserad och torr eftersmak med markerad humlebeska.