Öl på tapp

Påkopplat i kranarna !

 Vi har 6 tappar i baren och erbjuder fasta och återkommande favoriter men välkomnar variation och och anpassar efter säsong -allt för att attrahera alla våra olika preferenser och smaker! 

Duvel Single- Belgisk ljus ale 6.8 %
Duvel Single är en extra frisk variant av den traditionella Duvel och har blivit ett mycket omtyckt sällskapsöl tack vare sin krispiga karaktär och typiska Duvelsmak. Till skillnad från vanliga Duvel har den en tredje humlesort, Citra.

Citradelic Tangerine IPA – New Belgium 6.0 %
Experimentella Citradelic  har stor arom av citrus, såsom apelsin och fruktkaramell, ananas och tallbarr samt inslag av örter och karamell. Medelkraftig, fruktig, frisk och lätt söt smak tillsammans med en balanserad beska. Detta resulterar i en mycket fin frukt-IPA,

Bernard Bohemian – Tjeckiskt Lager 4.5 %
En ljus, gyllengul lager i böhmisk pilsnerstil för alla årstider. Ölet är opastöriserat och håller hög stamvörtstyrka, bryggt med pilsnermalt och aromatisk humle. Doften är stor och balanserad med tydlig maltighet och fin humlearom. Smaken är medelfyllig, frisk och aromatisk med lång eftersmak och mild humlebeska.

Sigtuna Hazy Daze – Svensk IPA  6.2 %
Den nya Hazy Daze är en mulligare variant i form av en IPA, där det är mer tryck i kroppen och mer humlearom. En modern, ofiltrerad IPA från den svenska östkusten. Hazy Daze är en IPA à la 2017 fullastad med humle som ger toner av färsk grape, citrus, mango och hintar av tallbarr. Den är bryggd med havre och vetemalt för en rund munkänsla med balanserande beska för ett torrt avslut.

Captain Lawrence Effortless Grapefruit IPA – NY,  USA 6.3 %
Den räknas till de amerikanska höjdarna bland smaksatta session-ipor. Precis lika lättsam och humleladdad i smak och doft som storasyskonet Effortless Session IPA. Men infuserad med röd grapefrukt som både kompletterar och ger en boost till de saftiga citrus- och tropiska frukttonerna från smak och torrhumling. Det enda lättvindiga med Effortless Session IPA är hur den slinker ner.

Lagunitas IPA – Amerikanskt 6.3 %
Med sin eleganta maltighet och bitiga humlebeska är Lagunitas IPA både ett härligt sällskapsöl och mumma för kräsna och humleälskande konsumenter. Aromatisk doft med inslag av grapefrukt, granbarr, karamellmalt och kryddor. Humledominant smak med toner av granbarr och citrus till bakomliggande maltighet med viss karamellsötma. Balanserad och torr eftersmak med markerad humlebeska.