Tillbaka till Menyer

À la Carte

Förrätt/Entrées

Råbiff
Råbiff av oxfilé med tryffelmajonnäs, picklad silverlök, senap, rödbetschips & kapris
Beef Tartar with truffle mayonnaise, pickled white onion, mustard, beetroot chips & capers
Hel: 145:- / Halv: 90:-

Pilgrimsmusslor
Halstrade pilgrimsmusslor med regnbågsrom, picklad kålrabbi, pepparrotscrème & grönsallad
Seared scallops with rainbow trout caviar, pickled cabbage, horseradish cream & salad
Hel: 140:.- / Halv: 90:-

Rödbetscarpaccio
Rödbetscarpaccio med buffelmozzarella, rostade pumpafrön & vit balsamicocrème
Beetroot carpaccio with buffalo mozzarella, roasted pumpkin seeds & white balsamic crème
120:-

Fisk & Skaldjur/Fish & Seafood

Fisksoppa
Fisksoppa med crème fraiche, serveras med vitlöksbröd
Fish soup with crème fraiche, served with garlic bread
120:-

Rödingfilé
Smörstekt rödingfilé med friterad schalottenlök, fänkål romanesco, regnbågsromsås & mandelpotatischips
Butter roasted fillet with fried shallots, fennel romanesco, rainbow trout caviar sauce & Swedish mandel potato chips
235:-

Tataki Tonfisk
Tataki tonfisk ringlad med sesam och ingefärsolja, regnbågsrom, picklad kålrabbi, rättika & friterad sötpotatis toppat med rostade sesamfrön
Tataki tuna with rainbow trout caviar sprinkled with sesame and ginger oil, pickled cabbage, black radish, toasted sesame seeds & deep fried sweet potato
240:-

Moules
Vitivinskokta blåmusslor med grädde, fänkål, morot, rökt sidfläsk serveras med vitlöksbröd
Blue Mussels boiled in white wine with cream and smoked pork belly, served with garlic bread
220:-

Vegetarisk/Vegetarian

Friterad Halloumi
Friterad halloumi med blandsallad, kikärtsdipp, vitbalsamicocrème & potatischips
Deep fried haloumi with mixed salad, chickpea dip, balsamic cream & potato chips white
150:-

Oumph burgare
Oumph burgare med srirachamajonnäs, bifftomat, sallad, picklad lök & saltgurka i briochebröd. Serveras med pommes frites
Oumph burger with sriracha mayonnaise, beef tomato, salad, pickled onion & pickles in a brioche bread. Served with French fries
140:-

Linguine
Linguinipasta med fräst zucchini, chili, timjan och fetaost, toppas med rostade valnötter, serveras med sallad
Linguine pasta with fried zucchini, chili and feta cheese. Topped with roasted walnuts and served with salad
130:-

Kött & Fågel / Meat & Poultry

T-benstek
T – benstek med rostade grönsaker, vitlökssmör, timjansky & potatisgratäng
T – bone steak with roasted vegetables, garlic butter, thyme gravy & potato gratin
250:-

Confiterat Ankbröst
Confiterat ankbröst med dragonsås, smörstekt blomkål, spetskål & potatisgratäng toppad med Västerbottenost
Confit duck breast with tarragon sauce, buttered cauliflower, cabbage & potato gratin topped with Swedish Västerbotten cheese
230:-

Husets Oxfiléplanka
Oxfilé med pommes duchesse, baconlindad sparris, ostgratinerad tomat & bearnaisesås
House fillet of beef served on a wooden board with duchess potatoes, asparagus wrapped in bacon, with béarnaise sauce & cheese gratinated tomatoe
265:-

Flankstek
Rödvinsmarinerad flankstek med ugnsbakade rotfrukter, rödvinssås, sötpotatispuré & friterat grönkålsblad
Flank steak marinated in red wine, served with oven-baked vegetables, red wine sauce, sweet potato puree & deep fried kale leaves
240:-

Dessert

 Ostbricka
Kockens urval av ostar med kex & fikonmarmelad
The chef’s choice of cheeses with crackers and fig marmalade
95:-

Semifreddo
Björnbärs semifreddo med hjortronpuré
Blackberry semifreddo with cloudberry pure
75:-

Chokladfondant
Chokladfondant med hallonspegel, toppas med en krans av rostade pekannötter
Chocolate fondant with raspberry mirror, topped with roasted pecans
85:-

Barnmeny/Children´s menu

Upp till 12 år/up to age 12

Köttbullar
Potatismos, lingonsylt, brunsås
Meat balls, mashed potato, lingonberry jam, gravy
60: –

Pannkakor
Jordgubbssylt och vispat grädde
Pancakes, strawberry jam and whipped cream
60: –

Mini Oxfilé
Med bearnaisesås och pommes frites
Small beef tenderloin with French fries and béarnaise sauce
95:-

Husets Glass
Ice cream
45:-

Eftersom vi arbetar à la minute ber vi om Ditt överseende vid eventuella dröjsmål
Fråga gärna personalen om  allergener